Calculator consum energie

Informatii necesare pentru a afla consumul energetic total al firmei

Pentru a spori eficienta energetica a cladirii tale, ai nevoie sa apelezi la un calculator consum energie. Cu ajutorul unui astfel de sistem, vei putea afla care este consumul energetic total pe care il realizeaza compania ta intr-un an. Astfel, poti obtine o imagine de ansamblu asupra sanselor pe care le are firma ta sa obtina o eficienta energetica mai ridicata.

Iata care sunt toate detaliile pe care trebuie sa le oferi pentru a putea obtine informatii precise despre consumul energetic in tone echivalent petrol din partea unui calculator de consum de energie.

Informatii legate de consumul de resurse pentru energie termica

  Este vorba despre consumul total de gaz natural, exprimat in MWh, consumul de benzina, motorina, GPL, pacura sau CLU, exprimat in tone, dar si despre consumul anual de energie termica pe care o achizitionezi de la furnizori, exprimat in Gcal.

Informatii legate de consumul de resurse pentru energie electrica

  Se refera strict la consumul de curent electric pe care firma ta il inregistreaza pe parcursul unui an. Se exprima in MWh.

Odata obtinute informatiile despre consumul de energie termica si electrica pe care firma ta il inregistreaza anual, poti introduce datele intr-un calculator consum energie. Calculatorul Elsaco va manipula datele in asa fel incat sa ajunga la consumul total de energie, exprimat in tone echivalent petrol. Vei putea obtine astfel o imagine clara asupra necesarului pe care firma ta il are pentru a putea functiona asa cum o face in prezent. In baza rezultatului, poti decide sa implementezi masuri de imbunatatire a eficientei energetice. Acestea pot fi obtinute ca urmare a efectuarii unui audit energetic al cladirii.

  • – Transmiterea de oferte pentru serviciile solicitate sau care prezinta interes pe viitor
  • – transmiterea de oferte pentru alte servicii oferite de companie, mesaje de marketing si publicitare, newslettere in numele companiei S.C. ELSACO ESCO S.R.L.; transmiterea de invitatii pentru evenimente organizate de catre S.C. ELSACO ESCO S.R.L.  sau evenimente organizate in parteneriat cu alte companii

Consumul total anual de energie echivalenta al companiei dumneavoastra este de 12 tep. Conform legii 121/2014, dar si pentru a afla cum anume, practic, se poate eficientiza consumul, trebuie sa realizati un audit energetic industrial o data la 4 ani.

Contactati-ne pentru a stabili o intalnire si pentru a va face chiar noi acest audit.

Consumul total anual de energie echivalenta al companiei dumneavoastra este de 23 tep. Conform legii 121/2014, dar si pentru a afla cum anume, practic, se poate eficientiza consumul, trebuie sa realizati un audit energetic industrial o data la 4 ani.

Mai mult, compania dumneavoastra este obligata prin lege sa aiba un manager energetic autorizat ANRE.
Contactati-ne pentru a stabili o intalnire si pentru a va oferi toata consultanta si materialele de care aveti nevoie.