Management energetic

Ce este auditul si care sunt cele mai bune masuri de management energetic

Energia termica si electrica reprezinta resurse esentiale pentru orice companie care activeaza in domeniul industrial. Insa consumul de energie trebuie rationalizat si eficientizat prin masuri de management energetic. Atat din punct de vedere al profitabilitatii firmei, cat si in ceea ce priveste rigorile impuse de stat, masura aceasta este foarte importanta. Cu ajutorul recomandarilor venite din partea expertilor din domeniul energetic, companiile pot sa economiseasca energie si, pe termen lung, sa devina mai profitabile prin diminuarea cheltuielilor.

CUM REZULTA MASURILE DE CRESTERE A EFICIENTEI ENERGETICE

 

Procesul prin care se obtin masurile de sporire a eficientei energetice sunt impuse chiar prin lege. Astfel ca fiecare firma din Romania, cu exceptia IMM-urilor, este obligata sa efectueze la fiecare patru ani un audit energetic. In urma auditului energetic rezulta o serie de masuri care pot fi implementate pentru a creste eficienta energetica a unei cladiri. Aceste masuri sunt cu atat mai bune si pot conduce la un management energetic mai eficient, cu cat sunt rezultatul unei analize efectuate de cei mai buni experti la care ai putea apela.

Cine te poate ajuta

Elsaco iti ofera cele mai bune servicii de management energetic la un pret foarte bun. Procedura prin care poti sa apelezi la aceste servicii este una simpla si implica din partea ta doar transmiterea de informatii esentiale despre cladirea pe care o vrei analizata. Procesul de audit energetic nu dureaza mult si nu implica eforturi din partea ta, ca solicitant. In schimb, rezultatele sunt garantate, iar odata cu implementarea masurilor vei observa scaderi semnificative ale consumului de energie. Pe termen lung, deciziile bune de management energetic vor creste profitul firmei.