Kit Mass-Media

Materialele de pe această pagină sunt destinate conţinutului editorial. Imaginile aparţin companiei Elsaco. Toate drepturile rezervate. Atunci când le utilizaţi, vă rugăm să menţionaţi sursa. Pentru informaţii sau materiale suplimentare, vă rugăm să contactaţi Departamentul de Comunicare:

Telefon: +40 231 507 060
E-mail: pr@elsaco.com

Informaţii generale

Creșterea fără precedent a cererii pentru energie, creșterea accelerată a cercetărilor referitoare la efectele producţiei și consumului de energie asupra mediului înconjurător, investiţiile mari de capital necesare în industrie, orientarea către noi surse de energie alternativă, costurile și preţurile care nu mai sunt de mult o certitudine sunt doar câteva din tendinţele macroeconomice care redefinesc în acest moment industria de utilităţi la nivel mondial.

Înţelegând natura acestor forţe, compania Elsaco a avut de făcut de-a lungul anilor alegeri dificile în ceea ce privește strategia, operaţiunile și tehnologia pe care o folosește în acest moment, specializându-se în servicii de eficienţă energetică, realizarea de lucrări în domeniul sistemelor de apă și canalizare, furnizarea de echipamente și soluţii pentru comunicaţii și achiziţii de date, furnizarea de echipamente și soluţii de contorizare a fluidelor.

Consiliul de administraţie

Locaţii Elsaco

Identitatea Elsaco

Înapoi la început