Primul cuvânt

Grupul de firme Elsaco este rezultatul însumării eforturilor și ideilor a sute de oameni, împreună cu care am avut plăcerea de a colabora timp de peste două decenii.

Dincolo de strădaniile concrete, Elsaco a adunat fărâme din sufletul fiecăruia dintre noi. Am urmărit să oferim tuturor cadrul ideal pentru afirmare într-o firmă dinamică, cu produse și activităţi mereu noi. Sentimentul de apartenenţă la o mare familie, prezent în rândul tuturor colegilor noștri, constituie una dintre cele mai mari satisfacţii.

Am reușit, vreme de peste 20 de ani, să câștigăm încrederea clienţilor noștri de pretutindeni, oferindu-le produse și servicii de calitate. Ne-am dorit să insuflăm tuturor colaboratorilor sentimentul că au alături un partener stabil. Astfel am construit peste ani parteneriate solide, oferind produse obţinute în mod economic, cu suportul unor tehnologii avansate, curate și sigure.

Cum aș putea sintetiza crezul de căpătâi al grupului Elsaco?
Suntem definiţi de dorinţa de a oferi soluţii de eficienţă energetică comunităţii în care trăim. Îmbunătăţirea calităţii vieţii este scopul în slujba căruia vom depune toate eforturile noastre.

Valeriu Iftime
Președinte

Înapoi la început