Târguri și expoziţii

Târgurile și expoziţiile oferă ocazii ideale de prezentare a sistemelor și soluțiilor noastre. Prin întâlnirea faţă în faţă cu potenţialii clienţi se poate construi încrederea, credibilitatea și prestigiul.

EXPOAPA 2024

Am participat, în perioada 11-13 iunie, la cea de-a 24-a ediție a EXPOAPA, eveniment ce s-a desfășurat la Brașov și a reunit peste 91 de companii ce activează în domeniul apei.
Echipamente spectaculoase, sisteme și soluții inovative, discuții deosebit de interesante, sunt câteva din cuvintele prin care putem descrie experiența noastră din acest an.

Green Energy Expo & Romenvirotec 2024

Echipa noastră a participat, în perioada 11-13 aprilie, la prima ediție a Green Energy Expo & Romenvirotec, târg pentru energii regenerabile și protecția mediului.
Printre soluțiile prezentate de colegii noștri s-au numărat: centrale fotovoltaice, stocarea energiei electrice în baterii, forecast și trading de energie, sortarea deșeurilor.

EXPOAPA 2023

Cea de-a 23-a ediție a EXPOAPA, eveniment ce a avut loc în perioada 23-25 mai la Sibiu, ne-a oferit ocazia să aflăm informații despre cele mai noi sisteme și soluții din domeniul apei.

EXPOAPA 2022

Cea de-a 22-a ediție a EXPOAPA, eveniment ce avut loc în perioada 28-30 septembrie la Sibiu, ne-a oferit ocazia perfectă să oferim și să aflăm informații despre cele mai noi sisteme și soluții din domeniul apei.

European Utility Week 2019

Specialiștii Elsaco Solutions au fost prezenți în perioada 12-14 noiembrie la European Utility Week, eveniment care a avut loc anul acesta la Paris Expo Porte de Versailles, Paris, Franța.

EXPOAPA 2019

Soluții smart pentru companiile de utilități au fost prezentate între 23 și 25 septembrie de către colegii noștri de la Elsaco Solutions în cadrul EXPOAPA.

Global Green Hub Korea 2019

În perioada 17-19 septembrie specialiștii Elsaco Electronic au ajuns la Seul, unde au participat la Global Green Hub Korea. S-au întors cu ultimele noutăți din domeniul energiilor regenerabile, protecției mediului, tratării și epurării apei

EXPOAPA 2018

Elsaco a participat în perioada 14-16 mai 2018 la cea de-a 20-a ediție a ExpoApa, expoziție specializată  în domeniul alimentării cu apă, canalizării și epurării apelor uzate

CeBIT Australia 2018

În perioada 15-17 mai 2018, la Sydney, a avut loc cea de-a 17-a ediție a CeBIT Australia, eveniment la care a participat și compania botoșăneană Elsaco Solutions.

eCom 2018

În perioada 24-25 aprilie 2018, la Geneva, s-a desfășurat cea de-a 8-a ediție a Expoziției Internaționale eCom 2018, cel mai mare eveniment dedicat web designului, comerțului electronic, marketingului digital și mobil din Elveția.
La ediția din acest an au participat din România, alături de Asociația pentru Tehnologia Informației și Comunicații ATIC, 11 firme românești de profil, printre care și compania botoșăneană Elsaco Solutions.

Congresul Mondial al Apei 2017

Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al grupului de companii Elsaco, alături de directorii generali ai Vestra Industry și Elsaco ESCo, au participat în perioada 13-16 noiembrie la Congresul Mondial al Apei, eveniment organizat de IWA (Asociația Internațională a Apei) la Buenos Aires, Argentina. Cei trei au fost și reprezentanții ARA (Asociația Română a Apei) la acest eveniment.

European Utility Week 2017

Elsaco Solutions și Elsaco Business Software au participat în perioada 3-5 octombrie 2017, la European Utility Week. Cel mai important eveniment european dedicat profesioniștilor din domeniul utilităților a avut loc în acest an la Amsterdam, Olanda.

Select USA Investment Summit 2017

Elsaco, alături de alte 17 companii românești, a făcut parte din delegația română care a participat la Summitul de Investiții SelectUSA, în prezența E.S. Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm. Evenimentul a avut loc în perioada 18-20 iunie 2017, la Washington DC.

EXPOAPA 2017

Elsaco a participat în perioada 15-17 mai 2017 la cea de-a 19-a ediție a ExpoApa, expoziție specializată  în domeniul alimentării cu apă, canalizării și epurării apelor uzate

European Utility Week 2016

Elsaco Solutions și Elsaco Business Software au participat în perioada 15-17 noiembrie 2016, la European Utility Week. Cel mai important eveniment european dedicat profesioniștilor din domeniul utilităților a avut loc în acest an la Barcelona, Spania.

IFAT 2016

Elsaco Electronic și Vestra au participat, în perioada 30 mai – 3 iunie 2016, la IFAT 2016, cel mai mare târg internațional pentru apă, canalizare, tratarea apei, managementul deșeurilor și managementul materiilor prime.
Evenimentul are loc o dată la doi ani și se desfășoară la Messe München.
Anul acesta au fost prezenți peste 3.000 de expozanți din peste 59 de țări.

BSDA 2016

Elsaco Solutions a participat la Black Sea Defense and Aerospace – BSDA 2016, expoziție care a avut loc în perioada 18-20 mai 2016, la ROMAERO, București. BSDA este cel mai important eveniment business-to-business dedicat industriei de apărare, industriei aeronautice, securității naționale, cyber security și securității private din România.

EXPOAPA 2016

Elsaco a participat în perioada 16-18 mai 2016 la cea de-a 18-a ediție a EXPOAPA, expoziție specializată în alimentare cu apă și canalizare-epurare.

European Utility Week 2015

Elsaco Solutions, Elsaco Business Software și Elsaco Energy au participat în perioada 3-5 noiembrie 2015, la European Utility Week. Cel mai important eveniment european dedicat profesioniștilor din domeniul utilităților a avut loc în acest an la Viena, Austria.

EXPOAPA 2015

Elsaco a participat la cea de-a 17-a ediție a Expo Apa, ce s-a desfășurat în perioada 15-17 iunie 2015, la Palatul Parlamentului, București. Evenimentul s-a adresat profesioniștilor din domeniul apei, operatorilor serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, reprezentanților autorităților centrale și locale, precum și mediului academic și a reunit peste 90 de expozanți și 300 de participanți, atât din țară, cât și din străinătate.
De-a lungul anilor, Elsaco a fost o prezență constantă în cadrul evenimentului iar la această ediție a venit alături de cea mai nouă companie din grup, Vestra, care se ocupă cu activitățile de distribuție și vânzări echipamente pentru companii de utilități și antreprenori. Cu această ocazie, specialiștii Elsaco au prezentat atât realizările de pe parcursul anului, cât și soluții de ultimă oră pentru diverse proiecte din sectorul alimentării cu apă și canalizare-epurare.

IWA World Water Congress & Exibition Lisabona

Elsaco, ca prezență activă în sectorul apei și ca membru al ARA, a fost parte a standului național al României și a prezentat soluțiile de manangement al apei în cadrul Congresului Mondial al Apei. Evenimentul a avut loc la Lisabona în perioada 21-26 septembrie 2014, Elsaco fiind alături de reprezentanți ai conducerii companiilor regionale de alimentare cu apă și canalizare, reprezentanți ai autorităților centrale implicate în procesul investițional din sector, furnizori de materiale și echipamente și alți 2000 de participanți – profesioniști din lumea apei.

EXPOAPA 2014

Elsaco participă și anul acesta la Expo Apa, ediția a 16-a, eveniment organizat de Asociația Română a Apei în perioada 16 – 18 iunie 2014. Acest eveniment expozițional se adresează firmelor care activează în domeniul apei, furnizorilor de echipamente și tehnologii, operatorilor de servicii de alimentare cu apă și canalizare, cercetătorilor, proiectanților, consultanților, cadrelor didactice universitare, autorităților publice centrale și locale, instituțiilor financiare internaționale etc.

EXPOAPA 2012

Expo Apa reprezintă o expoziţie internaţională dedicată calităţii apei, dar și tehnologiilor de ultimă oră din domeniu.

IEAS

02-05 Septembrie 2008, Palatul Parlamentului București

EXPOAPA 2008

Ediţia a 10-a, 18-20 Iunie 2008, Palatul Parlamentului București

CERF

7-11 mai 2008, ROMEXPO București – Expoziţia și Conferinţa Internaţională de Tehnologia Informaţiei și Comunicaţii.

Job Shop Iași

În perioada 7-13 aprilie 2008, la Casa Studenţilor din Iași, s-a desfășurat târgul locurilor de muncă Job Shop. Cu intenţia de a-și mări echipa de specialiști, Elsaco a participat la acest eveniment în ziua de 10 aprilie 2008, cu un stand de prezentare.

  • Zi de Stand la Job Shop Iasi RGB 72dpi | JPEG | 23.7KB

sis

Înapoi la început