Târguri și expoziţii

Târgurile și expoziţiile oferă ocazii ideale de prezentare a produselor și serviciilor. Prin întâlnirea faţă în faţă cu potenţialii clienţi se poate construi încrederea, credibilitatea și prestigiul.

ExpoApa 2017

Elsaco a participat în perioada 15-17 mai 2017 la cea de-a 19-a ediție a ExpoApa, expoziție specializată  în domeniul alimentării cu apă, canalizării și epurării apelor uzate

IFAT 2016

Elsaco Electronic și Vestra au participat, în perioada 30 mai – 3 iunie 2016, la IFAT 2016, cel mai mare târg internațional pentru apă, canalizare, tratarea apei, managementul deșeurilor și managementul materiilor prime.
Evenimentul are loc o dată la doi ani și se desfășoară la Messe München.
Anul acesta au fost prezenți peste 3.000 de expozanți din peste 59 de țări.

BSDA 2016

Elsaco Solutions a participat la Black Sea Defense and Aerospace – BSDA 2016, expoziție care a avut loc în perioada 18-20 mai 2016, la ROMAERO, București. BSDA este cel mai important eveniment business-to-business dedicat industriei de apărare, industriei aeronautice, securității naționale, cyber security și securității private din România.

Expo Apa 2016

Elsaco a participat în perioada 16-18 mai 2016 la cea de-a 18-a ediție a EXPOAPA, expoziție specializată în alimentare cu apă și canalizare-epurare.

European Utility Week 2015

Elsaco Solutions, Elsaco Business Software și Elsaco Energy au participat în perioada 3-5 noiembrie 2015, la European Utility Week. Cel mai important eveniment european dedicat profesioniștilor din domeniul utilităților a avut loc în acest an la Viena, Austria.

Expo Apa 2015

Elsaco a participat la cea de-a 17-a ediție a Expo Apa, ce s-a desfășurat în perioada 15-17 iunie 2015, la Palatul Parlamentului, București. Evenimentul s-a adresat profesioniștilor din domeniul apei, operatorilor serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, reprezentanților autorităților centrale și locale, precum și mediului academic și a reunit peste 90 de expozanți și 300 de participanți, atât din țară, cât și din străinătate.
De-a lungul anilor, Elsaco a fost o prezență constantă în cadrul evenimentului iar la această ediție a venit alături de cea mai nouă companie din grup, Vestra, care se ocupă cu activitățile de distribuție și vânzări echipamente pentru companii de utilități și antreprenori. Cu această ocazie, specialiștii Elsaco au prezentat atât realizările de pe parcursul anului, cât și soluții de ultimă oră pentru diverse proiecte din sectorul alimentării cu apă și canalizare-epurare.

IWA World Water Congress & Exibition Lisabona

Elsaco, ca prezență activă în sectorul apei și ca membru al ARA, a fost parte a standului național al României și a prezentat soluțiile de manangement al apei în cadrul Congresului Mondial al Apei. Evenimentul a avut loc la Lisabona în perioada 21-26 septembrie 2014, Elsaco fiind alături de reprezentanți ai conducerii companiilor regionale de alimentare cu apă și canalizare, reprezentanți ai autorităților centrale implicate în procesul investițional din sector, furnizori de materiale și echipamente și alți 2000 de participanți – profesioniști din lumea apei.

Expo Apa 2014

Elsaco participă și anul acesta la Expo Apa, ediția a 16-a, eveniment organizat de Asociația Română a Apei în perioada 16 – 18 iunie 2014. Acest eveniment expozițional se adresează firmelor care activează în domeniul apei, furnizorilor de echipamente și tehnologii, operatorilor de servicii de alimentare cu apă și canalizare, cercetătorilor, proiectanților, consultanților, cadrelor didactice universitare, autorităților publice centrale și locale, instituțiilor financiare internaționale etc.

Expo Apa

Expo Apa reprezintă o expoziţie internaţională dedicată calităţii apei, dar și tehnologiilor de ultimă oră din domeniu.

IEAS

02-05 Septembrie 2008, Palatul Parlamentului București

Expo Apa

Ediţia a 10-a, 18-20 Iunie 2008, Palatul Parlamentului București

CERF

7-11 mai 2008, ROMEXPO București – Expoziţia și Conferinţa Internaţională de Tehnologia Informaţiei și Comunicaţii.

Job Shop Iași

În perioada 7-13 aprilie 2008, la Casa Studenţilor din Iași, s-a desfășurat târgul locurilor de muncă Job Shop. Cu intenţia de a-și mări echipa de specialiști, Elsaco a participat la acest eveniment în ziua de 10 aprilie 2008, cu un stand de prezentare.

Înapoi la început