Evoluăm alături de partenerii noștri

Colaborarea cu numeroase companii recunoscute pe plan mondial a oferit echipei noastre, în permanență, suportul tehnic și consultanța necesară adoptării soluțiilor optime. Transferul de know-how realizat în cadrul acestor relaţii de parteneriat a contribuit la proiectarea unor soluţii avansate de management informatizat al sistemelor de furnizare a apei sau căldurii. Am pus astfel bazele fabricării şi dezvoltării cu forţe proprii a unor produse și accesorii indispensabile unor asemenea soluţii.

Partenerii noștri:

Itron

Lider mondial în furnizarea de echipamente și soluţii dedicate măsurării utilităţilor: apă, energie termică, gaz și electricitate.

Rockwell Automation

Elsaco Electronic este integrator de sistem certificat al Rockwell Automation, leader mondial în domeniul automatizărilor industriale.

SAE IT-systems

SAE IT-systems oferă sisteme de soluții inovatoare pentru transmiterea și monitorizarea datelor, SCADA și sectorul de management al energiei.

AVK

AVK produce o gamă largă de robinete, racorduri și hidranţii de incendiu în conformitate cu standardele internaţionale.

Wilo

Producător de top în domeniul pompelor și sistemelor de pompare pentru instalaţiile de încălzire, climatizare și răcire, alimentării cu apă și evacuării apei uzate.

Danfoss

Echipamente de automatizare pentru sisteme de încălzire.

Rivard

Sisteme de canalizare.

Hydreka

Sisteme de măsurare integrate pentru ciclu de apă complet.

Înapoi la început