Evoluăm alături de partenerii noștri

Colaborarea cu numeroase companii recunoscute pe plan mondial a oferit echipei noastre, în permanență, suportul tehnic și consultanța necesară adoptării soluțiilor optime. Transferul de know-how realizat în cadrul acestor relaţii de parteneriat a contribuit la proiectarea unor soluţii avansate de management informatizat al sistemelor de furnizare a apei sau căldurii. Am pus astfel bazele fabricării şi dezvoltării cu forţe proprii a unor produse și accesorii indispensabile unor asemenea soluţii.

Partenerii noștri:

Doosan Lentjes

Furnizor global de procese și tehnologii pentru generarea de energie atât din combustibili sustenabiși cât și convenționali.

Logstor

Furnizor global de sisteme complete de conducte pre-izolate, focusat pe asigurarea unei eficienței energetice îmbunătățite clienților.

Isoplus

Furnizor de conducte preizolate și accesorii.

ABB

Companie globală de top de inginerie care energizează transformarea societății și a industriei pentru a realiza un viitor mai productiv și mai durabil.

Itron

Lider mondial în furnizarea de soluții pentru industria de apă, gaz, energie termică, energie electrică și soluții pentru orașele inteligente.

Rockwell Automation

Cea mai mare companie din lume dedicată automatizării industriale și informației.

Polytechnik

Furnizori global de instalații de ardere cu biomasă, recunoscut pentru planificarea și livrarea instalațiilor la cheie.

Siemens

Furnizor de top pentru sisteme de generare și transmisie de energie, precum și diagnostic medical. În soluții de infrastructură și industrie, compania joacă un rol de pionierat.

Schneider Electric

Furnizor de soluții digitale privind energia și automatizarea pentru eficiență și sustenabilitate.

AVK

Lider global în domeniul vanelor și hidranților.

Danfoss

Echipamente de automatizare pentru sisteme de încălzire.

Wilo

Producător de top în domeniul pompelor și sistemelor de pompare pentru instalaţiile de încălzire, climatizare și răcire, alimentării cu apă și evacuării apei uzate.

Înapoi la început